جام جم آنلاين: رئيس اداره سرطان وزارت بهداشت ، درمان و آموزش پزشكي گفت: تمام كارها و مقدمات اجراي طرح پيشگيري و تشخيص سرطان سينه در زنان انجام شده و اين طرح سال آينده ، نهايي و اجرا مي شود.
رشيد رمضاني روز شنبه در گفت و گو با ايرنا، افزود: اين طرح در صورت تامين اعتبار ابتدا در شش استان و سپس در سراسر كشور اجرا مي شود.
رئيس اداره سرطان وزارت بهداشت، با يادآوري اينكه سرطان سينه، نخستين سرطان شايع زنان كشور است ، ادامه داد: روند شيوع اين سرطان در كشور رو به افزايش است و از سوي ديگر حتي سن شروع ابتلا به اين نوع سرطان در ايران با ساير كشورهاي جهان تفاوت دارد و زودتر شروع مي شود.
به گفته رمضاني ، نظام سلامت براي پيشگيري و درمان اين نوع سرطان ، طرح تشخيص زودرس سرطان سينه را تدوين كرده است.
اين مقام مسئول در وزارت بهداشت توضيح داد: توانمندي اجراي اين طرح در كشور وجود دارد هرچند برنامه يادشده همانند هر طرح ديگري ممكن است منتقدين خود را داشته باشد.
رئيس اداره سرطان وزارت بهداشت،يادآورشد: براي طراحي برنامه پيشگيري و تشخيص زودرس سرطان سينه ، برنامه هاي مدون و الگوهاي ساير كشورهاي توسعه يافته و در حال توسعه جهان و 300 مقاله بين المللي در اين زمينه، بررسي و تحليل برداري شده است. بنابراين طرح غربالگري سرطان سينه كشور يكي از بهترين طرح هاي نظام سلامت است.
رمضاني گفت:اگر شيوع سرطان سينه در گروه زنان را به حال خود واگذاريم ، اين بيماري در مراحل پيشرفته تشخيص داده مي شود كه علاوه بر ايجاد مشكل براي بيمار، بخشي از سرمايه كشور را هدر مي دهد.
اين مقام مسئول در وزارت بهداشت افزود: توسعه نظام پيشگيري و تشخيص زودرس سرطان سينه، مي تواند 30 درصد مرگ و مير ناشي از سرطان سينه در كشور را كاهش دهد و اين هدف وزارت بهداشت است.
نظرات شما عزیزان: